SANTA CLARA CONVENTION CENTER
MAY 10-11, 2019

THE WORLD’S LARGEST
ENTREPRENEURSHIP CONFERENCE

Start. Connect. Scale.

STARTUP BOOTCAMP

Date: May 9th, 2019
Location: Santa Clara Convention Center,
Duration: 9 hours [9 am to 6 pm]

TiEcon 2019 Presents Startup Bootcamp!

Present your company in Silicon Valley to VCs and angel investors. This 1-day event before TiEcon starts, is designed to prepare you to get most out of TiEcon, fine-tune your business plan and pitch to investors in a way that will grab their attention.

This unique format will allow you to learn from Silicon Valley experts about how to start right. You will work with mentors, seasoned entrepreneurs and local business leaders in small group setting and gain insights on how to take your business to the next level. The program will be capped at 120 attendees.

This workshop is designed to prepare entrepreneurs and startups on:

  • Morning session: Interactive lecture
    • Getting the most out of attending TiEcon
    • Becoming investor-ready
    • Networking and maximizing startup visibility
  • Afternoon session:
    • Fine-tuning presentations by working with accomplished Silicon Valley mentors and entrepreneurs in a small-group setting
    • Using fast-paced mentoring and successive elimination method handful of teams will be selected to pitch to a panel of investors
  • Late Afternoon:
    • Pitching! Startups will have the opportunity to present their 10-minute pitch to a panel of investors and receive feedback

All registered attendees will receive a book-set about how to start a company and get it funded Silicon Valley style

Register


Time Duration Sessions Speaker
8:00 AM Registration & Badging
8:45 AM 15 min Kickoff & Intro
9:00 AM 120 min An Interactive Workshop: Becoming Investor Ready & Getting The Most Out Of TiECon 2019
11:00 AM 60 min Starting Right: How To Get Started & Avoid Costly Mistakes Raj Jaswa
12:00 PM 60 min Lunch
12:45 PM 90 min + break Pitch Refinement: All Teams Will Work With Mentors – Parallel Table sessions [all teams pitch]
2:30 PM 60 min Semifinalists selected. Two best teams per table advance to the next round with new mentors
3:30 PM 30 min Grow Your Startup: How IBM Helps
4:00 PM 90 min Investor Panel Six Best Teams pitch to a panel of Judges