Skip to main content
Global Connect

About this Track:

Connectivity has been the defining characteristic of technology evolution. The Pandemic brought our 24/7 rapid pace of lifestyle to a screeching halt. While we collectively felt we were not indomitable, the human grit made us come together stronger and better to succeed at rethinking our priorities. Our progress is increasingly interdependent on sharing our creativity, education, research, scientific, and technological innovations.

In the Global Connectivity track, we explore how investors are connecting with entrepreneurs who are building scalable solutions for the most pressing problems across verticals. How companies are adapting to the new work environment and realigning, retraining, and retaining their human resource talent. And how global regions are adopting conducive policies to promote their natural and human resources, promote investments, and facilitate trade and talent for collaborative growth.

Track Agenda

  • 05/08/2021 | 9:00 am - 9:30 am PDT
    • 30 mins Hall B
      Speakers
      Om Nalamasu
      Senior VP, CTO
      Applied Materials
      Anand Kamannavar
      Global Head
      Applied Materials' Venture Capital Fund
  • 05/08/2021 | 9:30 am - 9:45 am PDT
    • 15 mins Hall B
      Speakers
      Abraham Sofaer
      Abraham Sofaer (Moderator)
      George P. Shultz Distinguished Scholar and Senior Fellow
      Hoover Institution
      Kenneth Juster
      25th United States Ambassador to the Republic of India
      USA
  • 05/08/2021 | 9:45 am - 10:00 am PDT
    • 15 mins Hall B
      Speakers
      Gullapalli Rao
      Founder & Chair
      L V Prasad Eye Institute
      Ajit Rangnekar
      Ajit Rangnekar (Moderator)
      Director General
      Research and Innovation Circle of Hyderabad
  • 05/08/2021 | 10:00 am - 10:30 am PDT
    • 30 mins Hall B
      Speakers
      Andy Tsao
      Andy Tsao (Moderator)
      Managing Director
      Silicon Valley Bank
      Steve Schlenker
      Co-Founder, Managing Partner
      DN Capital
      Christine Kenna
      Partner
      IGNIA
      Edith Yeung
      General Partner
      Race Capital
      Robert Hersov
      Founder & Chair
      Invest Africa
  • 05/08/2021 | 10:30 am - 11:00 am PDT
    • 30 mins Hall B
      Speakers
      James Mawson
      James Mawson (Moderator)
      Founder and CEO
      Mawsonia
      Roland Manger
      Co-founder and Partner
      Earlybird
  • 05/08/2021 | 11:00 am - 11:30 am PDT
    • 30 mins Hall B
      Speakers
      Asha Jadeja
      Founder
      Motwani Jadeja Foundation
      Vasudev Bhandarkar
      Vasudev Bhandarkar (Moderator)
      Founder and CEO
      ScoreData Corporation

Track Chairs

Vijay Menon
ED
TiE Global
Mateen Syed,
Founder and CEO
Bizhance

Track Advisor

B.J. Arun
Vice Chair
TiE Global

TiEcon 2021 Tracks

Tracks

Download Brochure