Skip to main content
Diversity and Inclusion

About This Track

What will it take to start a workplace revolution that moves us from talk to action? Come join us at the Diversity & Inclusion track @ TiEcon 2021 and prepare to learn and engage, be inspired, and walk away with a playbook of implementable strategies to create truly inclusive workplace cultures.

Track Agenda

  • 05/07/2021 | 9:00 am - 9:15 am PDT
    • 15 mins Hall D
      Speakers
      Gavriella Schuster
      Corporate Vice President, Commercial Partner / TEDx Speaker.
      Microsoft
  • 05/07/2021 | 9:15 am - 10:00 am PDT
    • 45 mins Hall D
      Speakers
      Archie Deskus
      Senior VP and CIO
      Intel Corporation
      Jyothi Gorti
      VP and CIO
      Maxim Integrated
      Monique Edmondson
      IT Director, Integrated Marketing and Customer Experiences
      Cisco
      Jyoti Chopra
      Senior VP and Chief People, Inclusion and Sustainability Officer
      MGM Resorts International
      Leslie Miley
      Leslie Miley (Moderator)
      Engineering Leader
      Google
  • 05/07/2021 | 10:00 am - 10:15 am PDT
    • 15 mins Hall D
      Speakers
      Sandy Carter
      AWS Vice President of WWPS Partners and Programs
      Amazon Web Services
  • 05/07/2021 | 10:15 am - 10:30 am PDT
    • 15 mins Hall D
      Speakers
      Tina Shah Paikeday
      Global Head of DE&I Advisory Services
      Russell Reynolds Associates
      Anna Mok
      President & Co-Founder
      Ascend
  • 05/07/2021 | 10:30 am - 11:00 am PDT
    • 30 mins Hall D
      Speakers
      Deepa Prasad
      Deepa Prasad (Moderator)
      Managing Director
      WestRiver Group
      Alicia Sontag
      Co-Founder and Managing Partner
      Prelude Growth Partners
      Garheng Kong
      Founder and Managing Partner
      HealthQuest Capital
      David ibnAle
      Founder and Managing Partner
      Advance Venture Partners
  • 05/07/2021 | 11:00 am - 11:30 am PDT
    • 30 mins Hall D
      Speakers
      Denise Evans
      Denise Evans (Moderator)
      Vice President, Diverse Partner Development
      IBM Corporation
      Rashmi Kumar
      SVP and CIO
      Hewlett Packard Enterprise
      Janice Le
      Chief Market and Product Officer
      Helpshift, Gamer for Life
      Trish Tierney
      Co-Founder & CEO
      WAKE
      Bryan Hope
      Director of Unified Communications & Collaboration and PRIDE
      VMWare

Track Chair

Rajani R Shailender
VP and Business Unit Head
Tech Mahindra

TiEcon 2021 Tracks

Tracks

Download Brochure