Skip to main content
Cloud and Security

About This Track

With 2020 behind us, cloud computing and cybersecurity have been elevated as top priorities. According to Gartner, cloud spend will reach $300B and security budgets will increase by 36% in 2021. Emerging technologies such as quantum computing, microservices, 5G mobility and AI/ML are driving innovation in the cloud. Additionally, organizations are aware that they must engage stakeholders at all levels, from C-Suite to engineering to achieve a security first, zero trust position. Speakers in this track will engage the audience with their insights on the innovations borne by the exciting new paradigms in cloud computing and security.

Track Agenda

  • 05/07/2021 | 9:00 am - 9:30 am PDT
    • 30 mins Hall B
      Speakers
      Jason Zander
      Executive Vice President
      Microsoft Azure
  • 05/07/2021 | 9:30 am - 10:00 am PDT
    • 30 mins Hall B
      Speakers
      Dan Gordon
      Director, Technical Evangelism
      Traceable AI
      Prakash Sripathy
      Vice President, Engineering
      Cisco
      Adrian Ludwig
      Chief Information Security Officer (CISO)
      Atlassian
      Diana Kelley
      Diana Kelley (Moderator)
      CTO & Founding Partner
      SecurityCurve
      Kirsten Newcomer
      Director, Cloud Security Strategy
      Red Hat
  • 05/07/2021 | 10:00 am - 10:15 am PDT
    • 15 mins Hall B
      Speakers
      Amit Zavery
      Vice President and Head of Platform
      Google Cloud
      R "Ray" Wang
      R "Ray" Wang (Moderator)
      Founder and Principal Analyst
      Constellation Research, Inc.
  • 05/07/2021 | 10:15 am - 10:30 am PDT
    • 15 mins Hall B
      Speakers
      Matt Carter
      CEO
      Aryaka
      Quentin Hardy
      Quentin Hardy (Moderator)
      Head of Editorial
      Google Cloud
  • 05/07/2021 | 10:30 am - 11:00 am PDT
    • 30 mins Hall B
      Speakers
      Edith Harbaugh
      CEO
      LaunchDarkly
      Manjula Talreja
      Chief Customer Officer
      PagerDuty
      Archana Vemulapalli
      General Manager
      IBM
      Praveena Vajja
      VP, Products
      NetApp
      Monti Becker Kelly
      Monti Becker Kelly (Moderator)
      SVP, Customer Engagement & Strategy
      [24]7.ai
  • 05/07/2021 | 11:00 am - 11:30 am PDT
    • 30 mins Hall B
      Speakers
      Rohit Dixit
      SVP
      Hewlett Packard Enterprise
      Greg Adgate
      Greg Adgate (Moderator)
      VP, Global Partner Programs
      Equinix

Track Chairs

Sandhya Gorman
Sr Director Partnerships
StackRox
Preety Padmanabhan
Head of Platform Product Marketing
Freshworks

Track Advisor

Leah McLean
Head of Business Development | Founder
Cyber Future Foundation | MCLA | CSA

TiEcon 2021 Tracks

Tracks

Download Brochure