Skip to main content
  • 7:30 AM to 8:00 AM PDT
    • Opening Remarks

      20 mins Main Stage
    8:00 AM to 8:30 AM PDT
    • Grand Keynote 1

      25 mins Main Stage
      Speakers
      Ratan Tata
      Ratan Tata - Grand Keynote
      Chairman, Tata Trusts
      Kanwal Rekhi
      Kanwal Rekhi - Grand Keynote
      MD, Inventus Capital Partners
    8:30 AM to 8:55 AM PDT
    • Grand Keynote 2

      25 mins
      Speaker
      Navin Chaddha
      Navin Chaddha
      Managing Partner, Mayfield Fund
    Day Tracks
    5 simultaneous tracks
    • 9:00 AM - 11:00 AM PDT
      • VC Connect

        2 Hours Cohort 1
      1:00 PM - 3:00 PM PDT
      • VC Connect

        2 Hours Cohort 2
    • 9:00 AM - 10:00 AM PDT
      • Mentor Connect Group A

        1 Hour Cohort 1
      1:00 PM - 2:00 PM PDT
      • Mentor Connect Group B

        1 Hour Cohort 2
    • 1:30 PM to 4:30 PM PDT
      • Startup Bootcamp

        3 Hours Cohort 1
      7:00 PM to 10:00 PM PDT
      • Startup Bootcamp

        3 Hours Cohort 2
    • 9:00 AM to 10:30 AM PDT
      • Meet the Drapers

        1.5 Hours
      10:30 AM to 2:30 PM PDT
      • TiE 50 Showcase

        4 Hours
    • 9:00 AM to 3:00 PM PDT
      • All Day Expo, Author's Corner and Open Mic

        6 Hours
    4:00 PM to 6:00 PM PDT
    • VIP Sponsored Hours

      2 Hours
  • 7:30 AM to 8:00 AM PDT
    • Opening Remarks

      20 mins Main Stage
    8:00 AM to 8:30 AM PDT
    • Grand Keynote 3

      25 mins Main Stage
    8:30 AM to 9:00 AM PDT
    • Grand Keynote 4

      25 mins Main Stage
      Speakers
      Nikesh Arora
      Nikesh Arora
      CEO of Palo Alto Networks
    Day Tracks
    4 simultaneous tracks
    • 9:00 AM - 9:30 AM PDT
      • Opening Keynote

        30 min
      9:30 AM - 10:00 AM PDT
      • Panel 1

        30 min
      10:00 AM - 10:15 AM PDT
      • Fireside 1

        15 min
      10:15 AM - 10:30:00 AM PDT
      • Fireside 2

        15 min
      10:30 AM - 11:00 AM PDT
      • Panel 2

        30 min
      11:00 AM -11:30 AM PDT
      • Track Closing Keynote

        30 mins
    • 9:00 AM - 9:30 AM PDT
      • Opening Keynote

        30 min
      9:30 AM - 10:00 AM PDT
      • Panel 1

        30 min
      10:00 AM - 10:15 AM PDT
      • Fireside 1

        15 min
      10:15 AM - 10:30:00 AM PDT
      • Fireside 2

        15 min
      10:30 AM - 11:00 AM PDT
      • Panel 2

        30 min
      11:00 AM -11:30 AM PDT
      • Track Closing Keynote

        30 mins
    • 9:00 AM - 9:30 AM PDT
      • Opening Keynote

        30 min
      9:30 AM - 10:00 AM PDT
      • Panel 1

        30 min
      10:00 AM - 10:15 AM PDT
      • Fireside 1

        15 min
      10:15 AM - 10:30:00 AM PDT
      • Fireside 2

        15 min
      10:30 AM - 11:00 AM PDT
      • Panel 2

        30 min
      11:00 AM -11:30 AM PDT
      • Track Closing Keynote

        30 mins
    • 9:00 AM to 11:30 AM PDT
      • All Day Expo, Author's Corner and Open Mic

        2.5 Hours
    11:30 AM -12:00 PM PDT
    • Closing Keynote

      30 min Main Stage
  • 7:30 AM to 8:00 AM PDT
    • Opening Remarks

      20 min Main Stage
    8:00 AM to 8:30 AM PDT
    • Grand Keynote 5

      25 mins Main Stage
      Speakers
      Reed Hastings
      Reed Hastings
      Founder and Co-CEO, Netflix
      Gagan Hasteer
      Gagan Hasteer
      Vice President of Content Engineering, Netflix
      Monika Shergill
      Monika Shergill
      Vice President, Content, Netflix India
    8:30 AM to 9:00 AM PDT
    • TiE50 Awards / Award of Excellence

      25 min
    Day Tracks
    5 simultaneous tracks
    • 9:00 AM - 9:30 AM PDT
      • Opening Keynote

        30 min
      9:30 AM - 10:00 AM PDT
      • Panel 1

        30 min
      10:00 AM - 10:15 AM PDT
      • Fireside 1

        15 min
      10:15 AM - 10:30:00 AM PDT
      • Fireside 2

        15 min
      10:30 AM - 11:00 AM PDT
      • Panel 2

        30 min
      11:00 AM -11:30 AM PDT
      • Track Closing Keynote

        30 mins
    • 9:00 AM - 9:30 AM PDT
      • Opening Keynote

        30 min
      9:30 AM - 10:00 AM PDT
      • Panel 1

        30 min
      10:00 AM - 10:15 AM PDT
      • Fireside 1

        15 min
      10:15 AM - 10:30:00 AM PDT
      • Fireside 2

        15 min
      10:30 AM - 11:00 AM PDT
      • Panel 2

        30 min
      11:00 AM -11:30 AM PDT
      • Track Closing Keynote

        30 mins
    • 9:00 AM - 9:30 AM PDT
      • Opening Keynote

        30 min
      9:30 AM - 10:00 AM PDT
      • Panel 1

        30 min
      10:00 AM - 10:15 AM PDT
      • Fireside 1

        15 min
      10:15 AM - 10:30:00 AM PDT
      • Fireside 2

        15 min
      10:30 AM - 11:00 AM PDT
      • Panel 2

        30 min
      11:00 AM -11:30 AM PDT
      • Track Closing Keynote

        30 mins
    • 9:00 AM - 9:30 AM PDT
      • Opening Keynote

        30 min
      9:30 AM - 10:00 AM PDT
      • Panel 1

        30 min
      10:00 AM - 10:15 AM PDT
      • Fireside 1

        15 min
      10:15 AM - 10:30:00 AM PDT
      • Fireside 2

        15 min
      10:30 AM - 11:00 AM PDT
      • Panel 2

        30 min
      11:00 AM -11:30 AM PDT
      • Track Closing Keynote

        30 mins
    • 9:00 AM to 11:30 AM PDT
      • All Day Expo Author's Corner Open Mic

        2.5 Hours
    11:30 AM -12:00 PM PDT
    • Closing Keynote

      30 minMain Stage

TiEcon 2021 Tracks

Tracks

Download Brochure